tag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post1023492400634184731..comments2024-03-28T02:56:01.162+01:00Comments on cookvalley - tanker om mad: Fyldte champignon og glaserede rødbeder med stikkelsbærCook Valleyhttp://www.blogger.com/profile/12306384655943178847noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post-11984680932918438482012-11-17T11:30:48.513+01:002012-11-17T11:30:48.513+01:00Hej Karen
Tak. Jah, men på den anden side - det e...Hej Karen<br /><br />Tak. Jah, men på den anden side - det er jo sundt med den friske luft - bare den var lidt varmere!!!!<br /><br />Ja, jeg ville have ønsket, at jeg havde haft nogle store portobello svampe, så det prøver jeg næste gang!<br />Cook Valleyhttps://www.blogger.com/profile/12306384655943178847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post-83852142897655701012012-11-14T11:02:42.385+01:002012-11-14T11:02:42.385+01:00Du er bare en af hverdagens helte - ak, hvorfor vi...Du er bare en af hverdagens helte - ak, hvorfor vil knejter altid dyrke interesser, der medfører stillestående ophold i koldt vejr for deres mødre? Hvad med skak, modelfly eller en sund trang til at gå på biblioteket??<br />Maden ser lækker ud - især de fyldte svampe. Jeg laver nogle gange fyldte portobello svampe - de strækker lidt længere, og de kan gøre det ud for kød i en snæver vending :-)<Anonymousnoreply@blogger.com