tag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post2611077305672486541..comments2024-03-28T02:56:01.162+01:00Comments on cookvalley - tanker om mad: Oksekødsdeller med peberfrugt i yoghurt samt spinat i tomatCook Valleyhttp://www.blogger.com/profile/12306384655943178847noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post-23837443658746691072012-08-28T13:39:53.147+02:002012-08-28T13:39:53.147+02:00Det vil jeg gøre - tak :-)Det vil jeg gøre - tak :-)Karenhttp://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post-75136584205173641392012-08-28T11:43:41.964+02:002012-08-28T11:43:41.964+02:00Hej Karen
Første gang jeg havde sivrichili, tog je...Hej Karen<br />Første gang jeg havde sivrichili, tog jeg frø af en rød, som jeg havde købt hos min grønthandler. Jeg tænkte, at de nok var så industrialiserede, at det ikke var muligt, at de var krydsbestøvet, som chili jo ellers gør lystigt. <br />I år købte jeg mine frø hos "Bjarnes Frø", som har et kæmpe udvalg af diverse grønt, tomater, chili og agurk. Han er billigt med frø og Cook Valleyhttps://www.blogger.com/profile/12306384655943178847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-779762505257078486.post-58997664097090739772012-08-28T11:23:14.638+02:002012-08-28T11:23:14.638+02:00Den peberblanding ser superlækker ud - den må jeg ...Den peberblanding ser superlækker ud - den må jeg prøve snarest sammen med en Dexter oksedelle.<br /><br />Hvor har du fået frø til pebrene? Har du taget dem fra friske pebre? Jeg er vild med de tyrkiske pebre, og ville meget gerne prøve at have dem i drivhuset næste år. (I år er det mest chilier og tomater, der har det godt - agurkerne synes, sommeren har været for kold.)<br />Mange hilsener, Karenhttp://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/noreply@blogger.com