cookvalley - tanker om mad
Sider
(Flyt til ...)
BLOGOPSKRIFTER
Om Cook Valley
▼
Hirsekager med dip af gule ærter
›
I torsdags blev det for første gang hirsekager, der kom på menuen. De smager godt og man kan krydre dem alt efter, hvilket verdenshjørne, ma...
5 kommentarer:
Vegetariske tomatfrikadeller.
›
Jeg er i fuld sving med at høste tomater og dermed høster jeg også frø ved at presse tomaterne fri for kerner. Og ved de små ribs - og cherr...
4 kommentarer:
Helt bagt blomkål svøbt i harissayoghurt
›
Bagt blomkål er nemt at lave og kan smagstilsættes på forskellig vis. Her har jeg valgt at svæbe det i yoghurt krydret med harissa. Du kan k...
Krydret rødkålssalat med grønne ærter
›
Nogle gange mangler man lige noget frisk tilbehør til aftensmaden, som gerne er både velsmagende, sundt og hurtigt at lave. I denne salat e...
1 kommentar:
Indisk krydret tomatsauce.
›
Lige nu drejer det sig om at få plukket og brugt alle de tomater, som jeg har i drivhuset og haven. Det fugtige vejr giver skimmel og der må...
›
Start
Vis internetversion