cookvalley - tanker om mad

Sider

▼

Hirsekager med dip af gule ærter

›
I torsdags blev det for første gang hirsekager, der kom på menuen. De smager godt og man kan krydre dem alt efter, hvilket verdenshjørne, ma...
5 kommentarer:

Vegetariske tomatfrikadeller.

›
Jeg er i fuld sving med at høste tomater og dermed høster jeg også frø ved at presse tomaterne fri for kerner. Og ved de små ribs - og cherr...
4 kommentarer:

Helt bagt blomkål svøbt i harissayoghurt

›
Bagt blomkål er nemt at lave og kan smagstilsættes på forskellig vis. Her har jeg valgt at svæbe det i yoghurt krydret med harissa. Du kan k...

Krydret rødkålssalat med grønne ærter

›
Nogle gange mangler man lige noget frisk tilbehør til aftensmaden, som gerne er både velsmagende, sundt og hurtigt at lave.  I denne salat e...
1 kommentar:

Indisk krydret tomatsauce.

›
Lige nu drejer det sig om at få plukket og brugt alle de tomater, som jeg har i drivhuset og haven. Det fugtige vejr giver skimmel og der må...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Mit billede
Cook Valley
Jeg ønsker gennem denne blog at inspirere til, hvordan man kan inddrage nye ingredienser i det daglige måltid og lade børn blive præsenteret for nyt, gammelt, kendt og ukendt i en variation, så de altid har mulighed for at vælge til og fra.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.