Tunmousse med Cavi-Art

Denne tunmousse er ikke så fed og smager godt på såvel rugbrød, franskbrød eller serveret for sig med grønt og ristet brødskiver.

Her er moussen parat til bordet pyntet med portulak, enoki-svampe og cherrytomater. En let og lækker forret, frokost eller natmad til f.eks nytår!



Ingredienser: 
2 dåser tun i vand
1 lille finthakket løg
citronsaft fra 1 citron
2,5 dl creme fraiche 18 %
4 blade husblas
50 g sort Cavi-Art
50 g rød Cavi- Art
Salt og peber efter smag.

Fremgangsmåde
Tun, citronsaft, salt, peber blendes sammen. Rør creme fraiche og finthakket løg i. Rør derefter husblas, der har ligget i blød i ca. 20 min og derefter smeltet i det vand, der hænger ved. Smelt det evt. i en skål over dampende vand.
Rør den smeltede husblas grundigt ind og når det begynder at stivne, tilsættes røde og sorte Cavi-Art. Stil det på køl i 4-6 timer, så den er fast og til at skære af. 

Cavi-Art er lavet af tang, er farvet med naturlige farvestoffer, som har den store fordel, at farven ikke løber ud. Det har længere holdbarhed end almindelig kaviar, så rester af moussen kan gemmes på køl og spises inden for et par dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er altid glad for en kommentar