Fennikel og kørvel - gode venner

Mine kørvel vokser, så den er ved at tage overhånd. Så her er en lille hurtig måde at få anvendt den på:


OPSKRIFT: Fennikel med Kørvel- Tilbehør 2 personer

Ingredienser:
2 fennikel
1 spsk olivenolie
1/2 tsk smør
saft af ½ citron
1 håndfuld frisk kørvel
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Varm en pande op til høj varme. Kom olie og derefter smør på. Del fennikel i 1/8 eller 1/4 dele afhængig af størrelse, men sørg for, at de stadig hænger sammen i bunden. dryp med citron. Læg fennikel på den meget varme pande, drys med salt og peber og steg dem sprøde på alle sider. Tag dem af, så snart de er gylden-brune, dryp oversiden med lidt olie/smør fra panden over og drys med hakket kørvel, lad dem stå 4-5 min og server dem til fisk eller kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er altid glad for en kommentar