Når nu syltetiden er over os, må vi se at få tømt ud af det, som stadig er tilbage fra sidste år.
Derfor fandt jeg på, at lave disse små sliders, som kunne kombineres med syltesager fra "fadeburet"
Det her skal mere ses som inspiration end en opskrift:
Fra venstre og med uret:
To tykke skiver grillet squash med fyld af bønnefrikadeller og grøn tomatchutney.
Almindelig hakkebøf af økologisk oksekød med syltede rødløg - denne gang med tørret skal af en bergamotte.
To halve ovnstegte kartofler med fyld af almindelig hakkebøf økologisk oksekød med olie-eddike syltede peberfrugt og oliven.
Der var yderligere mulighed for at vælge:
Stegt kartoffel med fyld af hakkebøf, syltet glaskål og syltede drueagurker Grillede squashskiver med fyld af bønnefrikadeller og tomatchutney med abrikos.
Stegte kartofler med hakkebøf og løvstikkepesto fra fryseren.
Hvis der er små børn eller kræsne voksne til stede, vil det ikke være af vejen at servere hakkebøffen med spejlæg - evt. vagtelæg - og stegte bløde løg til. Bundene kan også laves med grillet skiver af auberginer, peberfrugt og lignende.
Mums for store og små. Variationerne er uendelige. Sæt evt. de forskellige ting på bordet og lad gæsterne få mulighed for at komponere deres helt egne sliders og samtidig får du brugt smårester af pesto, tapenade, sylteting eller hvad der nu typisk gemmer sig i køleskabet.
Kig i dit køleskab, fryser og viktualierum og ryd op i resterne. Så er du også med til at stoppe spild af mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg er altid glad for en kommentar