Men sandheden er vel, at den rigtige er den, der smager dig bedst.
Jeg bryder mig for eksempel ikke så meget om stjerneanis, da jeg synes, at det overdøver symfonien af alle krydderierne i garam masalaen.
Til gengæld kan jeg ikke forestille mig en Garam Masala uden nelliker og grønne kardemommer.
Jeg tager ikke kernerne ud af kardemommerne, men kværner dem med. Jeg synes altså også, at der er smag i dem, selvom Camilla Plum siger noget andet i hendes TV-udsendelse.
Men prøv dig frem!
Opskrift til 1 ½ dl Garam Masala:
Ingredienser:
1 spsk grønne kardemommebælge
15 g sorte peberkorn
1 kanelstang - ca.5 cm
30 g spidskommen
½ spsk hele nelliker
30 g koriander frø
Rist krydderierne på en tør teflonpande og ryst , så de ikke brænder på. Når de er kølet af, males de og gemmes i en lufttæt boks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg er altid glad for en kommentar