Ingredienser:
2 bundter grønne asparges
1 spsk æbleeddike
saften af ½ citron
salt og peber
4-5 spsk olivenolie
3 blade ramsløg
½ rødløg
2 spsk kapers
friskkværnet peber
1 spsk æbleeddike
saften af ½ citron
salt og peber
4-5 spsk olivenolie
3 blade ramsløg
½ rødløg
2 spsk kapers
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Vask de grønne asparges grundigt og knæk bunden af. Gem enderne til f.eks. en suppe.
Vask de grønne asparges grundigt og knæk bunden af. Gem enderne til f.eks. en suppe.
Pisk dressingen sammen: Æbleeddike blev pisket sammen med citronsaft, salt og peber og derefter olivenolie.
Pil rødløg og hak det fint. Vask ramsløgene grundigt, tør dem og snit dem. Afdryp kapers og hak dem groft, hvis de er store. Kom dem i dressingen sammen med hakket ramsløg og rødløg.
Pil rødløg og hak det fint. Vask ramsløgene grundigt, tør dem og snit dem. Afdryp kapers og hak dem groft, hvis de er store. Kom dem i dressingen sammen med hakket ramsløg og rødløg.
Kog asparges i kogende saltet vand med en lille klat smør. Tag dem op med en hulske, lad dryppe af og læg dem i et bredt fad med kant.
Hæld dressingen over aspargesene
Server gerne retten sammen med nye, danske kartofler og for eksempel en god fisk eller kylling.
Server gerne retten sammen med nye, danske kartofler og for eksempel en god fisk eller kylling.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg er altid glad for en kommentar