Fredag skulle der ryddes op i ugens rester fra grøntsagskuffen. Det blev til denne skål:
OPSKRIFT: Snittebønner i tomat - peberfrugtpure
250 g snittebønner
1 lille hakket løg
2 fed hakket
hvidløg
2 tsk tomatpasta
1 tsk rød peberfrugtpure "Ajvar"
1 spsk
olivenolie
1 dl kogende vand og evt. mere til at spæde op med
Hvidløg yoghurt:
1 fed presset hvidløg
Salt
1 dl afdryppet yoghurt Naturel 3,5%
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Trim bønner og fjern evt. den streng, der går ned gennem dem. Sær dem i 2,5 cm diagonale skiver. Hak 1 lille løg og 2 fed hvidløg Mål 2 tsk tomatpure og 1 tsk rød peberfrugtpure "Ajvar" op.
Varm 1 spsk olivenolie op i en gryde og sauter ved middel varme løg og hvidløg ved middel varme, indtil de er blød og klare.
Varm 1 spsk olivenolie op i en gryde og sauter ved middel varme løg og hvidløg ved middel varme, indtil de er blød og klare.
Tilsæt 1 dl kogende vand sammen med tomatpure og ajvar. Skru ned for varmen og lad det stå og simre, indtil bønnerne er møre, men stadig har lidt bid. Hvis gryden bliver for tørt, må der spædes op med lidt vand.
Smag til med salt.
Server bønnerne med en hvidløgsyoghurt af afdryppet yoghurt Naturel som røres med 1 fed presset hvidløg og smages til med salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg er altid glad for en kommentar